Solna VBK:s seniorlag

Damlagen. A-D

Damer A  – Div 1 Norra

Solna VBK:s representationslag tränas sedan 2014 av Christiane Buchgeister. Laget består huvudsakligen av 15 spelare med spelare från länder som Italien, Finland, Mexico, Polen och Tyskland.

Damer B – Div 2

Solna VBK:s andra damlag tränas av Mirre- och Johan Berg samt Joakim Ström. Laget spelar i Division 2 Östra.

Damer C: 

Laget spelar 2021/22 sin första säsong i division 2 Mellersta Östra och tränas av David Ottosson.

Damer D: 

Laget är främst en blandning av Solnas B-lag och C-lag. Ett sätt att se till att alla klubbens spelare får vara med och spela, även om man i sitt “vanliga” inte får lika mycket.

Herrlagen. A-D

Herrar A

Solnas herrlag spelar i division I och består av 12-16 spelare från nationer som Tyskland, Polen, Serbien, Nederländerna och Sverige. 2021/22 tränas laget av Magnus Hellström och av David Ottosson.

Herrar B – Division 2 Norra

Solnas andra herrlag tränas Av Andreas Vogt. Laget består liksom Herrar A av många nationaliteter och spelar 2021-2022 i Division 2 Norra.

Herrar C

Laget spelar i Division 3 Östra. I laget finns det spelar från världens alla hörn lik många andra av Solnas lag. Laget värdesätter allas delaktighet och tankar. Vilket visas extra tydligt i dagsläget, då laget inte har någon coach. Utan laget coachar sig själva där alla får vara en del av de besluts som tas. Med dessa utmaningar kan laget tillsammans utvecklas både individuellt och som ett lag.

Herrar C Email: Solna.HerrarC@gmail.com

Herrar D: 

Här kan du läsa om Solna VBK:s ungdomslag.

Solnalagens hemmahall är Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna. Vissa matcher spelas i Råstaparkhallen.

Vill du börja spela i Solna vbk? Kontakta oss på info@solnavbk.se

Följ Solna VBK på Instagram:

Solna VBK har ett trettiotal tränare på olika nivåer, Andreas Vogt är en av dem.

Andi Vogt är tränare för Solnas B-lag är från Tyskland och i laget finns nationaliteter som Sverige, Polen, Portugal/Angola, Brasilien, Nederländerna, Thailand, Japan Libanon, Frankrike, Litauen, Afghanistan och Finland.

3 svar på ”Solna VBK:s seniorlag”

  1. Jag är 47 år gammal och jag är med colombiansk nationalitet, jag spelar center och efter placering för 2, har jag mer än trettio års erfarenhet att spela, och jag skulle vilja träna i
    ditt lag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.