SVBK – Shopen

Utrustning med Solna VBK loggor kan beställas från BaseSport.

Individuell beställning – spelaren går in på Solnas sida på basesport, http://www.basesport.se/volleyboll/klubben/solna-volley, väljer prylen som ska köpas, går till kassan osv. Vill man ha tryckt namn eller initialer så köper man dem som en vanligt pryl. Ryggsäck, T-shirt och träningsjackor får automatiskt med sig Solnas logga.

Lagbeställning – ansvarig tränare (eller delegerad) skickar beställning över x antal prylar med storlekar och tar emot fakturan. I så fall kan också loggan beställas på andra saker än ryggsäck, T-shirtar och jackor. Detta är mest relevant för matchkläder och liknande. Självklart kan också prover beställas, men kolla då gärna med de andra lagen, så att vi minimerar onödiga transporter.

Ett svar på ”SVBK – Shopen”

  1. Vi i flickor 02/03 (tid IFK Bergshamra) är på g och beställa overaller. Gunnar på Base Sport påpekade att den overall Solna har finns för sista året och en ersättare kommer nästa vecka. Har visst ngn vit detalj men annars rätt lik. Hur gör de andra lagen med nya beställningar? För oss är det lite viktigt just nu under sammanslagningen att vi har likadana overaller som de flesta andra.
    /Mirre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.