Solna VBK arrangerar två utbildningar på hemmaplan

Passa på tillfället att ge dig själv en chans att inspireras av volleyboll
Passa på tillfället att ge dig själv en chans att inspireras av volleyboll på hemmaplan! Gratis dessutom!

Solna VBK är stolta över tillfället och faktum att stå som arrangör för två utbildningar under våren. En kidsvolleyutbildning och en steg 1:a. Båda utbildningarna arrangeras tillsammans med Svenska Volleybollförbundet och riktar sig till dig som vill veta mer om kidsvolley/volleyboll, utvecklas i sporten eller bara vill lära dig mera om vår idrott. Utbildningarna bekostas av idrottslyftet vilket innebär att det inte blir någon kostnad för dig. Så missa inte den här unika chansen på hemmaplan! Boka in i kalendern redan nu och anmäl dig via länkarna Den 25 april kl 9:00-14:00 i Ulriksdalshallen erbjuds en kidsvolleyutbildning under ledning av Camilla Park som är instruktör via Svenska Volleybollförbundet. Du spelare, förälder eller tränare kommer under fyra timmar att få lära dig de olika nivåerna som kidsvolleyn besitter ihop med ett gäng övningar anpassade till respektive nivå. Till anmälan och mer information http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/volleyboll/Utbildning/Utbildningskalender/?eventid=597461&sisuorgid=28718 Den 24 maj klockan 9:00-18:00 i Ulriksdalshallen erbjuds du att gå en steg 1 utbildning med David Ottosson som instruktör Kursen riktar sig till dig som tränar eller funderar på att träna barn och ungdomar främst mellan 11 och 14 år. Passar utmärkt även för föräldrar och äldre spelare som är nyfikna på uppdraget som ungdomstränare. För all del även för spelare som vill lära sig mer och utveckla sina tekniska färdigheter. Till anmälan och mer information http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/volleyboll/Utbildning/Utbildningskalender/?eventid=597431&sisuorgid=28718 Varmt välkommen till en utav utbildningarna eller till båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.