Succé för årets första Kidsvolleyutbildning

Många ledare och intresserade hade slutit upp på kidsvolleyutbildningen i Uliksdalshallen i Solna
Många ledare och intresserade hade slutit upp på kidsvolleyutbildningen i Uliksdalshallen i Solna. Camilla Park från SVBF höll i utbildningen

Solna VBK har tillsammans med Svenska Volleybollförbundet utbildat 14 nya kidsvolleyinstruktörer, varav 12 ifrån vår egna klubb. Föräldrar, spelare och ledare var på plats i Ulriksdalshallen för att under 4 timmar lära sig kidsvolleyns olika nivåer. Camilla Park instruktör från Svenska Volleybollförbundet delade också med sig av värdefull information om hur man bäst lär ut fingerslag och bagger samt goda pedagogiska tips. Den här utbildningen, som lär följas av fler, var ett initiativ från Annika Hermansson som bevakar utbildningsfrågor i Solna VBK.

– Vi är glada över att 12 deltagare från klubben har prioriterat att gå denna utbildning, Vi jobbar vidare på att i fortsättningen erbjuda klubbens medlemmar minst en kidsvolleyutbildning om året. Nästa utbildningstillfälle i Solnas regi är en steg 1 utbildning den 24 maj säger Annika Hermansson

Här kan du läsa mer om steg 1 utbildningen och anmäla dig

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/barnungdom/Utbildning/Utbildningskalender/?eventid=597431&sisuorgid=28718

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 11.08.59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.