Obligatorisk funktionering på Stockholm Marathon den 3/6 kl 10.45

Vi samlas ute på Gärdet vid punkt HM lördagen den 3 juni 2017 vid Lindarängsvägen nära Sandhamsgatan.

 

Alla Solna VBK:s medlemmar, föräldrar och bekanta, hälsas välkomna till årets funktionering vid Stockholm Marathon 2017. Nästa lördag, den 3 juni kl 10.45 samlas vi ute på Gärdet ett stenkast från Svenska Filminstitutet, se karta (punkt HM).

Solna VBK är en av de klubbar som har funktionerat längst tid i loppet som växer för varje år och detta är den 39:e gången som Solna VBK:s medlemmar hjälper till med ban – och vätskefunktionering. Funktioneringsuppdraget är en viktig inkomst för Solna VBK och innebär att vi kan hålla nere medlemsavgifterna, därför är det viktigt att alla kommer och bidrar med hjälp under loppet. Har du inte anmält dig till din tränare så gör det omgående. Alla behöver bidra, så ta med föräldrar och vänner. (Alla erhåller en T-shirt som tack). Lättare förtäring delas ut.

Bästa färdmedlet den här dagen är tunnelbanan (till Gärdet eller Karlaplan). Tänk på att många löpare och åskådare åker till Stadion. Vi beräknar hålla på till ca 15.00.

Har du inte anmält dig till din tränare så kan du göra det direkt till Andi i Herrar A som är funktioneringsansvarig i Solna VBK

andreas_vogt@gmx.de

Välkomna!

Styrelsen i Solna VBK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.